• Incl.Excl.
  BTW
 • Klantenservice
  0
  Sluiten

  Productgroepen

  Filters

    Garantie, Herroepingsrecht en B2B

    Garantie bij LEDPLANET.NL

    Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en zijn gemaakt voor een lange levensduur. 
    Wij staan in voor de garantie en conformiteit zoals de wet deze biedt. Daarnaast geldt in ieder geval 2 jaar fabrieksgarantie, maar deze beperkt de wettelijke garantie niet. Binnen deze 2 jaar bent u in ieder geval gedekt voor fabrieksfouten. Dus heeft u een product dat binnen de 2 jaar garantietermijn buiten uw schuld defect is gegaan, dan zullen wij deze kosteloos voor u vervangen.
     
    Voor garantie kunt u de artikelen retour zenden. Nadat de goederen bij ons ontvangen zijn, zullen wij deze beoordelen. U heeft recht op vervanging alsmede de kosten welke gemaakt zijn voor het retour zenden wanneer het product buiten uw schuld defect is geraakt. Als het geretourneerde product door LEDplanet defect is bevonden en onder de garantie valt, zullen wij u indien nog leverbaar hetzelfde en anders een gelijkwaardig nieuw product leveren. Wanneer na vervanging het product alsnog niet voldoet aan de eisen, kan de klant zich ontbinden van de overeenkomst.
     

    Herroepingsrecht / wettelijke bedenktijd bij LEDPLANET.NL

    U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan LEDPLANET.NL geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dien je contact op te nemen met ons via [email protected]
     
     

    Inkoop voordeel met business to business

    Opzoek naar grotere aantallen LED verlichting of een lamp die voldoet aan uw wensen? Verwerkt u LED verlichting in uw projecten/producten? Maak dan gebruik van onze business to business (B2B) inkoop voordeel! 
    Interesse? Stuur dan een mail naar [email protected].

    LED maatwerk

    Een LEDlamp op een bepaalde lichttemperatuur of Wattage?
    LEDstrips op maat of complete sets? Niets is ons te gek.
    LED verlichting of complete LED installaties kunnen wij verzorgen. Door onze ervaring en eigen import kanalen kunnen we snelheid garanderen tegen zeer aantrekkelijke prijzen.
    Onder ons motto "alles kan" gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg.
    Interesse? Stuur dan een mail naar [email protected].

    Dropshippen

    Wel de lusten maar zelf geen voorraden? Als groothandel kunnen wij direct aan uw klant leveren. U kunt onze producten tonen in uw eigen winkel of webshop en wanneer een klant daadwerkelijk overgaat tot bestellen hiervan, versturen wij de artikelen rechtstreeks naar uw klant. In de verpakking zal geen reclame uiting, vracht- of pakbon aanwezig zijn. Het is tenslotte uw klant.
    U krijgt een eigen login in onze webwinkel waar u direct het verzendadres van uw klant in kunt vullen. Tijdens dit bestelproces wordt uw korting direct verrekend. Geen verborgen kosten. Geen eigen voorraad. Geen invoerrechten of vergunningen, maar wel meteen de lusten!
    Interesse? Stuur dan een mail naar [email protected].
     
    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »